PÉTEGISZ Polgár és Térsége Egészségügyi Központ Nonprofit Zrt.

Koronavírus tesztek a PÉTEGISZ Nonprofit ZRt-nél

Védettségi vizsgálatok:

CoV-2-IgM

 

Teszt aktív fertőzöttség kimutatására, vérvétellel.

Eredmény 2 napon belül magyar nyelven.

8.300 Ft

CoV-2-IgG II Quant ellenanyag vizsgálat

Fertőzést követő védettségről és vakcináció utáni védettségről is eredményt ad, vérvétellel. Védettségi igazolvány igénylésére is elfogadott teszt.

Eredmény 2 napon belül magyar nyelven.

10.000 Ft

SARS-CoV-2 RBD-IgG CLIA teszt

Fertőzés utáni védettségről és vakcináció utáni védettségről is eredményt ad, vérvétellel. Védettségi igazolvány igénylésére is elfogadott teszt.

Eredmény 24 órán belül angol, magyar, német nyelven.

10.000 Ft

Speciális laborvizsgálatok:

POST-COVID állapotfelmérő csomag

A kedvezményes csomag tartalmazza a vesefunkció megítélése szempontjából fontos laboratóriumi paramétereket (szérum kálium, kreatinin (+GFR epi), és a májfunkciós paramétereket (totál bilirubin, GOT, GPT, GGT, albumin) is. Továbbá az esetleges szívizom károsodásról nyújt tájékoztatást a csomagban található LDH és CK meghatározások. A szervezetben zajló gyulladásos folyamat megítélésében fontos szerepet betöltő hs CRP, ferritin és teljes vérkép meghatározásokat is magában foglalja az alapcsomag. Valamint a D-dimer meghatározás segít annak megítélésében, hogy a koronavírus fertőzés okozott-e vérrögképződéssel járó véralvadási zavart.

Eredmény 24 órán belül

10.100 Ft

POST-COVID XL állapotfelmérő csomag

A kedvezményes csomag tartalmazza a vesefunkció megítélése szempontjából fontos laboratóriumi paramétereket (szérum kálium, kreatinin, e-GFR), és a májfunkciós paramétereket (totál bilirubin, GOT, GPT, GGT, albumin) is. Továbbá az esetleges szívizom károsodásról nyújt tájékoztatást a csomagban található LDH, CK, hsTroponin I meghatározások. A szervezetben zajló gyulladásos folyamat megítélésében fontos szerepet betöltő hs CRP, ferritin és teljes vérkép meghatározásokat is magában foglalja az alapcsomag. A D-dimer meghatározás segít annak megítélésében, hogy a koronavírus fertőzés okozott-e vérrögképződéssel járó véralvadási zavart. A szérum D-vitamin meghatározás segítséget nyújt az immunrendszert is erősítő, megfelelő D-vitamin bevitel ellenőrzésében.

Eredmény 24 órán belül

16.300 Ft

Az árak tartalmazzák a mintavétel és adminisztráció díját.

A vizsgálatokhoz előjegyzés szükséges!

Időpontkérés:

06-52-573-117-vagy 06-52-567-000 telefonszámon, vagy a betegiranyitas@petegisz.hu e-mail címen