PÉTEGISZ Polgár és Térsége Egészségügyi Központ Nonprofit Zrt.

Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

 A PÉTEGISZ Polgár és Térsége Egészségügyi Központ Nonprofit ZRt. nyolc település lakossága számára kínál korszerű járóbeteg szakellátást 2011 óta.

Önkormányzati tulajdonú intézetünk felelősséget érez a térség lakosságának egészségben tartásáért, gyógyításáért, s ezt szem előtt tartva szervezi és nyújtja a szakmai szabályoknak megfelelő ellátásokat több szakterületen. Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk az ellátások és szolgáltatások színvonalára és a munkánkat kiszolgáló infrastruktúra fejlesztésére.

Feladatainkat az emberi méltóság tiszteletben tartásával, a betegjogok biztosításával, kölcsönös előnyökre épített partneri viszonyok kialakításával, a szakmai szabályok betartásával látjuk el. Ezt várjuk el munkatársainktól, együttműködő partnereinktől is.

A klasszikus intézményi gyógyító-megelőző tevékenységeken túl közösségi szerepvállalással, újszerű megoldások kidolgozásával, az Egészségfejlesztési Iroda működtetésén keresztül kívánunk hozzájárulni az egészségügy mindenkori kihívásainak leküzdéséhez, testi-lelki jóllétünk fenntartásához, a közösségek fejlődéséhez.

Új honlapunkon igyekeztünk az információkat rendszerezett formában közzétenni, hogy minden kedves látogatónk gyorsan tudjon tájékozódni a rendelési időkről, szolgáltatásainkról, aktualitásokról.

Részletesebb információkat a betegirányító 06-52/573-117-es telefonszámán vagy a petegisz@petegisz.hu e-mail címen is kérhet munkatársainktól.

 

Kellemes böngészést kívánunk!

 

PÉTEGISZ Nonprofit ZRT.