PÉTEGISZ Járóbeteg Szakellátó Központ

Képzési támogatás

Képzési támogatás

Továbbképzési és képzési támogatást nyert a Térségi Járóbeteg Szakellátó Központ

Több mint húszmillió forintos uniós támogatásból indíthat képzést/továbbképzést a Térségi Járóbeteg Szakellátó Központban. A támogatás célja az ellátás színvonalának emelése mellett, a szakemberek és a munkatársak szakmai kompetenciáinak fejlesztése.

A projekt során Szakrendelőnk öt fő szakdolgozó részére szakasszisztensi képzést, és további háromféle menedzsment jellegű továbbképzést biztosít szakdolgozói számára.

A menedzsment jellegű képzés az Európai Unió kiemelt programjának, az életen át tartó tanulás jegyében történik. Célunk, hogy betegeinknek teljes körű, európai színvonalon történő ellátást biztosítsunk.

A projekt tárgyát a szakmai minimumfeltételeknek való megfelelés, szakmai kompetenciákhoz való hozzásegítés, és az életpálya vonzóvá tétele képezi.

A PÉTEGISZ Nonprofit Zrt. „Képben lenni” című, TÁMOP-6.2.2.A-11/11-2012-0076 jelű, az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott pályázatát a Humán Erőforrás Programok Irányító Hatóságának vezetője 20.185.260 forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte meg, amely száz százalékos Európai Uniós támogatással valósul meg.

A projekt a támogatás szerződés aláírását követően indul és várhatóan 2014 decemberében fejeződik be.